LEEUWENAVONDEN

TWINS en KFC Zwarte Leeuw slaan de handen en de ovens in elkaar om een avondje voetbal op een andere manier te beleven. Tijdens enkele thuiswedstrijden van het eerste elftal van KFC Zwarte Leeuw kan iedereen genieten van verrassende thema-avonden met kleine, fijne gerechtjes die een voetbalavond nog specialer maken dan hij al is. Op een TAPATAPA avond doet een hemelse verscheidenheid aan hapjes je de hele avond glimlachen, op een rasechte 2310 VEUSSELAVOND (op de feestdag van Rijkevorsel, 23/10) ervaar je Rijkevorsel op een culinaire en onvergetelijke manier, op de LADIES & MEN'S NIGHT dromen de dames weg bij fijne gerechtjes terwijl de mannen stoer genieten van zware en vettige voetbalkost. Alsof dat nog niet genoeg is kan je eindeloos in elkaars ogen wegdromen op een door cupido georkestreerde "LOVE IS ALL AROUND" avond.

TWINS en KFC Zwarte Leeuw willen inzetten op een échte beleving en elkaar hierin versterken. Een beleving op een verrassende en vlotte manier die toegankelijk is voor iedereen. Een beleving die verder gaat dan voetbal. Joery en Kelly van TWINS willen hun eigentijdse en stijlvolle formules koppelen aan de sfeer van een voetbalavond. KFC Zwarte Leeuw wil voor échte belevingen zorgen die niet alleen de voetbalfans maar ook hele families, vriendengroepen en koppels aanspreken.

Ook voor, tijdens en na de andere thuiswedstrijden van KFC Zwarte Leeuw kunnen supporters genieten van de culinaire talenten van Joery en Kelly van TWINS.

Een overzicht van de Leeuwenavonden kan je in deze rubriek vinden.
Binnenkort kan je je hier ook online inschrijven voor elk van deze avonden. Plaatsen zijn beperkt dus hoe sneller je erbij bent, hoe beter.

LEEUWENACTIVITEITEN

volgende wedstrijd

    -    
K.FC.Zwarte Leeuw - K.AC.Betekom A
23/10/2021 - 19:30

kalender

klassement

1K.FC.Diest 515
2KVC.Lille United A613
3K.FC.Nijlen 611
3K.FC.St.-Lenaarts A511
5K.VK.Wellen 610
    
7K.FC.Zwarte Leeuw 69
volledig klassement