id=1

LEEUWENAVOND - VEUSSELTJE VEUSSELTJE - 23 oktober 2021

Leeuwenavonden zijn vlotte avonden voor iedereen. Niet alleen voor bedrijven, sponsors of partners maar voor Jan & alleman. Zeker en vast voor mama's, papa's, grootouders, spelers, spelertjes, ... om er een leuk gezins- of team-uitje van te maken. Iedereen is welkom.

Leeuwenavonden werken anders dan onze dineravonden. Bij de Leeuwenavonden voorzien we staantafels en zittafels en de mensen van Twins Foodtruck komen regelmatig rond met Veussels lekkers. Zo hebben jullie de kans lekker wat te babbelen en er een gezellige sociale avond van te maken. 

Een effenaf prachtige Leeuwenavond die de Veusselse feestdag eert: 23/10 is een speciale dag voor de gemeente, vul jouw Leeuwenavond op een speciale "Veusselse" manier. Niet halfsegat maar fatsoenlijk. Fan van Rijkevorsel? Dan mag je dit niet missen. Geen fan van Rijkevorsel? Awel, dan mag je dit ook niet missen. 

 

Wat staat er op het programma op 23/10?

Kleine vlotte gerechtjes die Rijkevorsel ademen. Ooit je innerlijke mens als eens versterkt met een Veusselspiesje? Ben je de Veusselburger al eens tegen het lijf gelopen tijdens één van je vele corona wandelingen? Ooit al eens een Stenen Bergmolen naar binnen laten gaan? Ken je de Gammelse Spek en Eieren nog? Voor alles een eerste keer. Schrijf snel in en eer samen met ons Veussel, 2310.

Menuke in 't lang en in't breed:

  • Smakelijk apperitifke
  • Klein en fijn tomattesoepke (aan tomaten in Veussel geen gebrek)
  • Twins & Veussels kippenspiesje (op zijn Veussel: kiekespies of spies van kiek)
  • Twins Veusselburger in 't klein
  • Gammelse Spek & ei in 't nief
  • Klein zoet frietje met truffelmayo (je mag ook majeneis zeggen)
  • Crème "Lion noir" brûlée (de Zwarte Leeuw is on fire)
  • Heerlijk diggestifke en een sjatje koffe voor wie da wul of geire het

Genieten, effenaf! 

De prijs voor deze formule bedraagt 27,50 euro voor volwassenen en 14,00 euro voor kids tot en met 12 jaar (inclusief btw). Kids kunnen ook genieten van de hapjes of een frietje gaan halen als ze willen.


PS: Veussel dialact praten is niet verplicht maar warm aanbevolen

 

Inschrijven kan HIER.

 

volgende wedstrijd

kalender

klassement

1K.RC.Mechelen 2658
2F.C. Esperanza Pelt A2648
3K.FC.Diest 2646
4KVC.Lille United A2645
5K.FC Turnhout 2642
    
6K.FC.Zwarte Leeuw 2638
volledig klassement