id=1

LEEUWENAVOND - FRIETJES FRIETJES - 20 november 2021

Feest feest, frietjesfeest!

 

Ons goudgele geluk kan niet op, het frietjesfeest is terug. Na een last-minute annulatie vorig jaar zijn we zeer trots jullie te mogen aankondigen dat op zaterdag 20 november een enorm goudgeel frietjesleger in strakke bakformatie naar de club zal afzakken. 

 

Voor de wedstrijd van het eerste elftal tegen KVK Beringen kunnen jullie genieten van frietjes, op een iets andere manier gebracht dan anders door Twins Foodtruck. Zo kennen we ze ... tof anders en o zo lekker. Zalige frietjes met vers stoofvlees op grootmoeders wijze of met kakelend verse vol-au-vent. De kids kunnen hetzelfde kiezen (maar dan op kindermaat) of gaan voor oerlekkere frietjes met curryworst, bibberende bitterballen of kippennuggets. Heb je nog honger? Echt? Dan brengen we je gewoon wat frietjes bij. 

 

Laat ons er een échte familie-avond van maken. Een oergezellige avond waar we met zijn allen op een hele gezellige manier genieten van frietjes, voetbal en van een babbel met het team, met de familie of vrienden. 

 

Oh ja, in de prijs zit het inkomticket voor de wedstrijd van het eerste elftal inbegrepen (olalalalalaaaaa) dus maak er gerust een hele lange avond van. Voetbal en frieten, een feest!

 

Laat de frietjes niet koud worden en schrijf je snel HIER in.

volgende wedstrijd

kalender

klassement

1K.RC.Mechelen 2658
2F.C. Esperanza Pelt A2648
3K.FC.Diest 2646
4KVC.Lille United A2645
5K.FC Turnhout 2642
    
6K.FC.Zwarte Leeuw 2638
volledig klassement