LID WORDEN

Wil je bij KFC Zwarte Leeuw komen voetballen?
Wil je je inzetten als vrijwilliger voor een bepaalde taak die je goed ligt?
Wil je je inzetten als vrijwilliger om af en toe, wanneer het jouw past, even een handje te komen toesteken? Dat kan allemaal. 

 

Wil je graag wat info over hoe het er in onze club aan toe gaat? Ga naar de contactinformatie op de website en contacteer het bestuur van de Leeuwenacademie. We helpen je met een berg Leeuwenplezier verder.

 

Wil je bij de club komen voetballen en je inschrijven als speler of speelster? Ga dan naar het menu "inschrijven spelers en speelsters" en schrijf je in als SPORTENDE LEEUW. Je kan ervoor kiezen onmiddellijk je lidgeld te betalen of je kan kiezen om het op een later tijdstip te betalen. Wil je eerst nog wat informatie kan je ons eerst even contacteren (zie contactinformatie manu "algemeen" op we website).

 

Ben je trainer of begeleider bij de club, ga dan naar het menu "inschrijven begeleiders" en schrijf je in als SPORTBEGELEIDENDE LEEUW. 

 

Wil je je inzetten voor de club als vrijwilliger? Ga da naar het menu "inschrijven vrijwilligers" en schrijf je dan in als LEEUWEN-VRIJWILLIGER. Als vaste vrijwilliger krijg je een vrijwilligerskaart die je toegang geeft tot alle wedstrijden van jeugd en eerste elftal. Wil je éénmalig of af en toe een handje komen toesteken, kan je dit aangeven in het menu "Leeuwenvrijwilligers".  

Algemeen

volgende wedstrijd

    -    
K.FC.Zwarte Leeuw - K.AC.Betekom A
23/10/2021 - 19:30

kalender

klassement

1K.FC.Diest 515
2KVC.Lille United A613
3K.FC.Nijlen 611
3K.FC.St.-Lenaarts A511
5K.VK.Wellen 610
    
7K.FC.Zwarte Leeuw 69
volledig klassement