LID WORDEN - Spelers en speelsters

Wil je bij KFC Zwarte Leeuw komen voetballen en ben je nog geen lid? Top en al vast van harte welkom! Schrijf je snel in. Klik HIER, vul je gegevens in en wij doen de rest.

 

Wat gebeurt er als je je inschrijft?

  1. Als je het formulier inschrijft word je automatisch geregistreerd in ons communicatieplatform Twizzit. Je krijgt dan ook een email met daarin alle gegevens om je als gebruiker te registreren. Op dit platform (dat je kan consulteren via desktop en APP) kan je als onze extrasportieve activiteiten volgen.
  2. Wanneer wij je inschrijving hebben verwerkt maken we voor jou een login om je te registreren in ProSoccerData. ProSoccerData is het professionele platform dat we gebruiken voor alle sportieve communicatie en sportieve opvolging. Hier kan je bekijken wanneer de trainingen zijn, wanneer de wedstrijden zijn en word je op de hoogte gebracht van mogelijke afgelastingen, extra trainersinfo, ...
  3. Als derde en laatste stap nodigen we je uit om langs te komen met je ID of Kids ID om je officieel in te schrijven bij de enige echte KBVB (Koninklijke Belgische Voetbalbond). We moeten hiervoor je ID of KidsID inlezen.

 

Drie korte en leuke stappen. Vanaf dan ben je een échte fiere Leeuw. Bedankt alvast. We kijken er naar uit om met je aan de slag te gaan.

 

LID WORDEN

volgende wedstrijd

    -    
K.FC.Zwarte Leeuw - K.AC.Betekom A
23/10/2021 - 19:30

kalender

klassement

1K.FC.Diest 515
2KVC.Lille United A613
3K.FC.Nijlen 611
3K.FC.St.-Lenaarts A511
5K.VK.Wellen 610
    
7K.FC.Zwarte Leeuw 69
volledig klassement