KFC Zwarte Leeuw

Nieuws

LEEUWENACADEMIE: samenwerking K. Lyra-Lierse

LEEUWENACADEMIE

Bouwen aan de jeugd, bouwen aan onze toekomst is een uiterst belangrijke focus van de club. Om de verdere kwalitatieve en kwantitatieve uitbouw van onze LEEUWENACADEMIE een boost te geven willen we zoveel mogelijk leren, en vooral blijven leren en ontwikkelen. We willen blijven investeren in kwaliteit om van onze jeugdwerking een échte voetbalacademie te maken, een LEEUWENACADEMIE.

Als eerste stap in deze richting kondigt KFC Zwarte Leeuw met veel trots en gedrevenheid een samenwerking aan met K.Lyra-Lierse. 

Een club die onze trotse geel-zwarte kleuren deelt en een club waarmee we de voorbije seizoen een hechte band hebben opgebouwd. K. Lyra-Lierse lanceert met de start van het seizoen 2021-2022 vanuit hun jeugdopleiding een Regio Academie. Ze zetten vooral in op inhoud en het delen van kennis met andere clubs uit de ruime omgeving. K. Lyra-Lierse kan op die manier de jeugdwerking van andere clubs ondersteunen op het niveau van de opleidingsverantwoordelijken, coaches & spelers. KFC Zwarte Leeuw zal met veel trots en gedrevenheid deel uitmaken van deze Regio Academie.

KFC Zwarte Leeuw is ervan overtuigd dat dit een uiterst kwalitatieve samenwerking kan en zal worden waardoor we elkaar kunnen versterken en kunnen blijven versterken. KFC Zwarte Leeuw is ervan overtuigd dat dit een hele belangrijke stap is in de verdere uitbouw van onze LEEUWENACADEMIE.

Meer informatie over de Regio Academie van K. Lyra-Lierse kan je vinden op  https://lyralierse.be/jeugd/regio-academie/
De komende maanden zal duidelijk worden wat deze samenwerking op inhoudelijk vlak zal betekenen.

Ambitieuze, gedreven en trotse geel-zwarte Leeuwengroeten,
Jeugdbestuur KFC Zwarte Leeuw
Raad Van Bestuur KFC Zwarte Leeuw