KFC Zwarte Leeuw

Nieuws

STEUN JE SPORTCLUB - Carrefour actie Rode Duivels

Spaar jij samen met ons én de Rode Duivels mee voor extra sportmateriaal voor onze jeugd, voor onze Leeuwenacademie? Ga lekker winkelen bij Carrefour, ontvang per aankoopschijf van 20 euro een steuncode en registreer die online voor KFC Zwarte Leeuw. Je doet er onze welpkes een heel groot plezier mee. 

 

Carrefour lanceert een hele mooie actie om clubs te ondersteunen in deze bizarre en moeilijke tijden.

Vanaf 5 mei tot en met 12 juli 2021 ontvang je in alle Carrefour-winkels of op Carrefour.eu per aankoopschijf van €20 (van deelnemende producten) telkens een steuncode.

Deze QR-code kan je scannen via de website of app van Carrefour en de club van jouw keuze steunen. Je vindt onze club door te zoeken op KFC Zwarte Leeuw.

Met deze steuncodes kunnen sportclubs heel wat bestellen. Kledij, elektrische apparaten voor op de club, Rode Duivels ervaringen (bijvoorbeeld een ritje in de Rode Duivels bus) maar ook allerhande sportmateriaal. We hebben graag iets dat iedereen kan gebruien dus we zouden graag sparen voor extra sportmateriaal voor onze LEEUWENACADEMIE, voor onze jonge Leeuwen en Leeuwinnen. 

Spaar jij met ons mee? Shop de komende weken massaal en duivels veel bij Carrefour, verzamel zo veel mogelijk steuncodes, scan ze en registreer ze voor onze club. We houden jullie op de hoogte van het aantal punten dat we verzamelen en welk materiaal we daarvoor kunnen bestellen.