id=1

TRAINERS LEEUWENACADEMIE

Versterking jeugdwerking / Leeuwenacademie - trainers gezocht!

KFC Zwarte Leeuw wil stappen blijven zetten in de uitbouw van de kwaliteit van de jeugdwerking. Heb je zin om een team vol passie en gedrevenheid te begeleiden? Spreek iemand aan op de club of klik HIER en laat je gegevens en ambities achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Enkele belangrijke kwalitatieve pijlers voor volgend seizoen:

  • Gebruik “Pro Soccer Data”: Dit systeem biedt onze Leeuwenacademie tal van mogelijkheden. Een individuele spelersopvolging (medisch, fysiek, evaluaties, aanwezigheden), interne en externe communicatie, planningen opstellen, trainingen en wedstrijdvoorbereidingen delen, ... Elke speler kan gebruik maken van de app om de sportieve activiteiten te volgen.

  • De club werkt volop aan de voorbereiding van de DoublePass audit om terug provinciaal voetbal te kunnen spelen met de Leeuwenacademie.

Daarnaast wil de Leeuwenacademie het trainersorganigram voortdurend versterken. Door voortdurend te investeren in ondersteuning en opleiding. En door voortdurend op zoek te gaan naar trainers die vol passie, gedrevenheid en “goesting” een Leeuwenteam willen begeleiden. Wat zoeken we …

  • … voor het seizoen 2021-2022 voornamelijk trainers voor de onderbouw (U9), maar kandidaturen voor elke leeftijdsgroep kunnen bekeken worden.

  • … passie, gedrevenheid en “goesting” om op een constructieve, gestructureerde manier samen te werken in een uiterst gezellige familieclub met een rijk verleden en een nog rijkere toekomst.

  • … trainers die de spelers op de eerste plaats zetten.

  • … een trainersdiploma en/of ervaring zijn pluspunten maar geen must. De club wil zo veel mogelijk ondersteunen en je wordt geassisteerd door coördinatoren en TVJO.

We kijken er naar uit om samen met jou te bouwen aan onze LEEUWENACADEMIE.

Jeugdbestuur LEEUWENACADEMIE, Kevin

LEEUWENACADEMIE - ALGEMEEN

volgende wedstrijd

kalender

klassement

1K.RC.Mechelen 2658
2F.C. Esperanza Pelt A2648
3K.FC.Diest 2646
4KVC.Lille United A2645
5K.FC Turnhout 2642
    
6K.FC.Zwarte Leeuw 2638
volledig klassement