SUPPORTERS - Een leeuw onder de kerstboom

Leg eens een leeuw onder de kerstboom!
Een leeuwencadeautje is leuk om te geven en leuk om te krijgen. Kies uit een van de samengestelde cadeaupakketten of kies gewoon even lekker zelf wat je wil.

We steken je bestelde leeuwencadeau in een leuke leeuwen-geschenkverpakking en als je in Rijkevorsel woont brengen we het nog bij je thuis ook. Woon je niet in Rijkevorsel, kan je het in de kantine afhalen. Bestellen op of voor woensdag = leveren of afhalen zaterdag. Actie loopt tot einde december. 

LEEUWENCADEAUWat is het?Bestellen?Kwantakosta?
Cadeaupakket SUPERLEEUW met clubkaartEen leeuwenpakket met een gloednieuwe leeuwensjaal, een prachtige leeuwenpet en een clubkaart met 25 euro waarde.
klik HIER50 euro
Cadeaupakket SUPERLEEUW met clubkaart-waardebonEen leeuwenpakket met een gloednieuwe leeuwensjaal, een prachtige leeuwenpet en een clubkaart-waardebon ter waarde van 25 euro (met de waardebon kan je je clubkaart laten opladen in de kantine).
klik HIER
50 euro
Cadeaupakket LEEUW met clubkaartEen leeuwenpakket met een gloednieuwe leeuwensjaal, en een clubkaart met 10 euro waarde.
klik HIER
25 euro
Cadeaupakket LEEUW met clubkaart-waardebonEen leeuwenpakket met een gloednieuwe leeuwensjaal, en een clubkaart-waardebon ter waarde van 10 euro (met de waardebon kan je je clubkaart laten opladen in de kantine).
klik HIER
25 euro
CLUBKAART met waardeWil je een nuttig cadeau geven, iets wat altijd van pas komt? Geef dan een clubkaartje van KFC Zwarte Leeuw.klik HIER
waarde naar keuze
CLUBKAART-waardebonHeb je al een clubkaart of heeft de gelukkige ziel waarvoor je een leeuwencadeau gaat kopen al een clubkaart? Geef hem of haar dan een waardebon. Met die waardebon kunnen we de clubkaart in de kantine lekker gezellig opladen. Voila. Prachtig. klik HIER
waarde naar keuze

SUPPORTERS

volgende wedstrijd

    -    
KFC Zwarte Leeuw A - Zepperen-Brustem A
30/09/2023 - 19:30

kalender eerste elftal
 

    -    
KFC Grobbendonk - KFC Zwarte Leeuw B
30/09/2023 - 19:30

kalender futures

klassement

1K. Berg en Dal VV412
2ASV Geel410
3EWS Schoonbeek-Beverst A49
3Zepperen-Brustem A49
5Esperanza Pelt A48
klassement eerste elftal
1KFC Grobbendonk410
1KFC Wechelderzande410
3KFC Dessel Sp. B49
3St. Jozef49
3KSK Oelegem49
klassement futures