CLUB - ACCOMMODATIE - AFGELASTINGEN

Algemene procedure:

Bij slechte weersomstandigheden en of slechte staat van de terreinen (zowel kunstgras als gras) adviseren de terreinverantwoordelijken over een afgelasting van trainingen en of wedstrijden. Dit advies wordt samen met TVJO en bestuur Leeuwenacademie beoordeelt en er wordt dan over gegaan tot en beslissing. 

Timings:

Wedstrijden: uiterlijk voor vrijdagavond 18u wordt er beslist over weekendwedstrijden. Deze beslissing kan gaan over zaterdag en / of zondag. Als er enkel over wordt gegaan tot een zaterdag-afgelasting zal op zaterdag voor 18u een beslissing volgen over de zondagwedstrijden.

Trainingen: kunnen algemeen worden afgelast de dag voor de trainingen om 18u, of er kan de dag van de trainingen zelf (afhankelijk van wisselende omstandigheden) volgens dezelfde algemene procedure als hierboven afgelast worden.

De club probeert zo laat en grondig mogelijk te beslissen en probeert indien mogelijk te laten voetballen. Er wordt enkel afgelast als het werkelijk onmogelijk is de terreinen te gebruiken.

Wat verduidelijking ivm gebruik kunstgras:

Een kunstgrasveld zorgt ervoor dat er quasi altijd kan gevoetbald worden bij slecht weer. Behalve bij strenge vorst en sneeuw. 

Sneeuw en ijzel: integriteit spelers kan in het gedrang komen (gladheid) en kan leiden tot beschadiging van het veld.

Alle methodes om sneeuw en of ijzel van een kunstgrasveld te verwijderen zijn niet efficiënt en kunnen schade aanbrengen aan het kunstgrasveld. Dit is dus niet toegelaten. Kunstgras kan pas gebruikt worden wanneer het sneeuw- en ijzelvrij is. 

CLUB - ACCOMMODATIE

volgende wedstrijd

    -    
KFC Zwarte Leeuw A - Zepperen-Brustem A
30/09/2023 - 19:30

kalender eerste elftal
 

    -    
KFC Grobbendonk - KFC Zwarte Leeuw B
30/09/2023 - 19:30

kalender futures

klassement

1K. Berg en Dal VV412
2ASV Geel410
3EWS Schoonbeek-Beverst A49
3Zepperen-Brustem A49
5Esperanza Pelt A48
klassement eerste elftal
1KFC Grobbendonk410
1KFC Wechelderzande410
3KFC Dessel Sp. B49
3St. Jozef49
3KSK Oelegem49
klassement futures